Salg

Novritsch SSQ 22


Tags:
STI Maple Leaf Greb GBB Gas Løb Bolt Stål Riffel Adapter Trigger Lang Front Inderløb HPA Lyddæmper Magasin Yderløb Rail Slange GBBR
Skrevet: 10-04-2024 17:31
Handler fra: Rønne

Sælger denne ellers velskydende GBBR, efter at have prøvet den et par gange i spil må jeg desværre indse at mine silent hpa rifler er mere mig. Det er ellers en sjov lille rif at spille med, den larmer bare lidt for meget til min spille stil.

Har stort set lige købt den (19/3-24) til 2927kr og har kvittering der kan sendes med ved køb.

Den har stål trigger dele, bolt catch, TDC hop og bruger vsr/gbb gummi. Jeg har sat et 60 graders maple leaf mr hop gummi i, Jeg har skåret yderløbet ned og monteret lyddæmper adapteren igen, med 2 stk Pinol skruer. (Se billeder) Det hele ligner op og sidder fast og dæmperen sidder lige i forhold til inderløbet.....inderløbet går lidt over halvt ud i dæmper. (Et nyt full size yderløb/adapter kan købes hos novritsch for 49€/366kr) Det er 1,4-1,8j modellen og gas magasinet er tæt, sælges/sendes i org. Kasse. 
Top railet er også skåret skråt i fronten for et anderledes look.....endelig er der filet et lille hak ved grebet under triggerguard da der har været brugt hpa adapter/slange.

Kontakt mig gerne her eller via Facebook ved interesse.

Sælges for 2000kr+post

BYTTER IKKE

 


Billeder: