Salg

OPRYDNINGS SALG! GBBR SCAR-L, HPA M4, 40MM.


Tags:
Krop Granat HPA Tan Greb Starter Handguard M4 Launcher GBB Magasin Cybergun Grenade Bolt CO2 Valken Gas Løb 40mm Riffel V12 Scar Hop Up GBBR ACOG
Skrevet: 17-10-2024 09:45
Handler fra: Gilleleje, 3250

Da jeg indser at jeg har alt for mange projekter kørende, sælger jeg ud af mine projekter som jeg aldrig fik gjort helt færdige :). 

 

Der er tale om en m4 på en valken HPA engine, og en Scar L GBBR. 

 

Scaren er fra WE, og er en af deres ældre "closed bolt" systemer. Til den medfølger et hav af magasiner som ikke helt holder tæt. Her er der snakke om 7 co2 mags, 1 gas magasin og 2 HPA tappede magasiner.  

Det ene hpa magasin holder tæt, mens det andet er utæt (Der kan også medfølge gas "studser" sådan så magasinerne kan konverteres til gas igen). Gas magasinet er også utæt. 

Derudover har den også den klassiske scar grenade launcher, så hvis man gerne vil genleve sine modern warfare 2 dage, så er der muligheden for det :) 

Jeg mener personligt at en fair pris for det hele er 1500kr, især hvis man måske kan få fikset magasinerne. 

 

M4 Valken V12 

M4'eren er på HPA med en valken engine. Fik den egentlig kun bygget for så at finde ud af at den ikke skød som jeg ville have det. Jeg tænker at en udskiftning af hopuppen samt et p-løb ville gøre vidundere for riflen, men  udover det så fungerer den.  
 

Selve kroppen er fra cybergun, med lidt forskellige dele som et mere ergonomisk greb, en anden handguard og 1 shorty mag fra PTS. OBS TLR 1 LYGTE FØLGER IKKE MED.

Prisen har jeg sat til 2200kr, men byd endelig. 

 

40 Mike granat. 

Du kender den måske fra Novritsch, eller måske gør du ikke, men den her lede satan er ikke for sjov. 150 skud på 1/3 af et sekund, så du er sikker på at hvem end du skyder på tager hans hit.

Da jeg har været en spade og har glemt at have den liggende med gas i, er den desværre en smule utæt. 

 

Da jeg ikke ved hvad den er værd (siden den ikke bliver solgt mere), så hedder startprisen altså 350kr, men byd endelig. 

 

Vil helst gerne undgå at sende, men det kan godt lade sig gøre på købers regning :) 


Billeder: