Salg

Steyr Aug A3 incl 5 mags og 3 batterier. (reduceret pris)


Tags:
Batteri Steyr Aug Front Opgraderinger Semi Magasin ASG Grip Frontgrip Rem Tan Lader
Skrevet: 14-12-2018 14:54
Handler fra: Møn / Vordingborg / Holbæk

Nåh. Aug A3'en var sgu ikke lige mig alligevel. Så nu tænker jeg at frem for at den bare hænger på min væg og ser pæn ud, så må jeg hellere få den solgt.

 

Der er tale om en stort set ubrugt (1 spil), og i perfekt stand. Der medfølger 3 1000MaH 7,4 batterier, og 5 hi-cap magasiner.

Indmad er standard - Dog er jeg nogenlunde overbevist om at den fra butikkens side har bedre indmad end standard ASG Aug A3'er har. Det er dog for længe siden at jeg har købt den, til at jeg kan huske det, og tør sige med sikkerhed at der ER opgraderinger i den. Men den skyder fint, og er lige under 1J. Aftrækket er double-feature, dvs et almindeligt tryk er semi, men trækker du aftrækkeren i bund kører den Fullauto. Super nemt at styre.

Original embalage medfølger :) (P.s. - Der står på embalagen at der medfølger frontgrip og batteri lader - det er IKKE i pakken.)

 

Priside : 2500kr, 2250kr, 2000kr, 1800kr er eventuel åben for bud / bytte - Du er velkommen til at sende mig et PM eller skrive på FB hvis du har spørgsmål, eller er interesseret :)

 

Såfremt våbenet skal sendes, vælger du selv fragtmetode, og betaler fragten - jeg fralægger mig ansvar for det når først den er afsendt. Jeg er ikke fan af at sende store ting med offentlig fragt :P (Jeg kan køre og levere, indenfor rimelighedens grænser.)


Billeder:

Skrevet: 05-01-2019 05:44

Vil du være med på en bytter?

har en ak fra Classic army med mange tun-dele - se evt min annonce under min bruger


Skrevet: 05-01-2019 10:18

Kasper - jeg er desværre ikke den store AK-fan :)