Salg

Komplet Ghillie-SSG69-SSX23 sniper-pakke! (10.000kr) - HER OG NU, 2K rabat!!


Tags:
Black Dye Sniper Adapter Mount Pistol X300 Scope Jakke Ghillie Kugler Silencer Messenger Air M84 Kuffert Mesh Bukser Nuprol Spec Lomme Cylinder Evo Magasin Custom Rail Shirt Gen2 Lys Sling Blackhawk Handsker Upper Camo Tun Hylster Tan Night Lommer Lygte Bælte Jack AW
Skrevet: 15-10-2023 15:37
Handler fra: Odsherred

HER OG NU PRIS : 8000KR!!!

 

Det er med et tungt hjerte at jeg indser jeg ikke længere har tid til sporten.

Derfor ryger hele mit sniper kit til salg. Køber du det her, har du ALT du skal bruge til at lege sniper!

Det komplette sæt består af :
Pimpet SSG69 med custom slynge
Pimpet SSX23 med DTD hylster
Komplet outfit incl ghillie suit
Dye I5 Dyecam (Ubrugt tilstand)
Nuprol XL kuffert specifikt sat op til det hele
Bælte med lommer til alle mags
Fingerløse handsker, øre-beskyttende mesh mask, blackhawk kneepads
En god omgang kugler til både pistol og sniper

 

Beskrivelse af de forskellige ting :
En komplet pimped-out SSG69 - Går 3.45J, snorlige kuglebane - Left-hand kit, drilled cylinder, mars rail, scope set, sling swivels, supperessor og silencer-adapter, ialt 5 X Gen2 magasiner, og et komplet, nøje udført Jack Pyke camo-job

En lækker SSX23 med silencer, et fint lille red-dot (Owl, mener jeg), og en Night Evo X300V Strobe/Alm lys lygte, samt et lefthand DTD hylster så den kan hylstres samtidig med at der er både lygte og silencer på.

Fuldt M84 sæt i størrelse voksen (XL-XXL pasform) - Samt et ghillie suit der virker til alt fra fyren på 180 der vejer 70kg, til fyren på 185 der vejer 120. (passer hhv både mig og min kammerat, hvilket er eksemplerne) - Jeg har hvis ønsket også mindre størrelse M84 bukser.
Sættet består af : T-shirt, Bukser (Ikke afbilledet, vi finder nogen der passer dig) (to eller tre forskellige par, i hhv XL, large, og mediumish - så vidt jeg husker er bæltevidden på dem hhv 120, 110, og 100), og tykke fingerløse handsker, så du har finføling med aftrækket uden at gå på kompromis med hhv varme og skade når dine hænder bliver ramt ;)

Dye I5 Dyecam, med 3D printet Go-pro mount. Den er ubrugt, eller dvs den har været på en tilskuer til én spildag, som ikke er blevet skudt på. Og det er det :P

Et lækkert combat-bælte jeg ikke lige kan huske navnet på, i OD farve, med 4 magasin-lommer designet til SSG69 magasiner, og et dobbelt-pistolmagasin hylster - så der er til alle hylstrene, samt plads til DTD hylsteret.

Min umiddelbare pris for HELE PAKKEN (Og ja, det betyder ALT) - er 10.000. Der er for omkring det dobbelte i nypriser, selvom det er skide svært at regne nypriser på så stor en pakke.


Dvs du får : KOMPLET sniper pakke med SSG69+alt udstyr, SSX23, magasiner, kugler, kuffert til det hele, komplet M84 sæt, Ghillie suit, Dye maske med Go-pro mount, og LEVERING PÅ HELE SJÆLLAND, LOLLAND, OG FALSTER. (Jeg leverer, som en del af prisen, så du kan se den virke.)

 

Hvis du har spørgsmål eller lignende, er jeg at fange på Messenger : Tor Bay Madsen (Samme billede som herinde, men Airsoft-salg opdaterer ikke mit navn)

 


Billeder:


Skrevet: 26-11-2023 00:02

Ejjjj, du sælger ikke din Pistol for sig selv, vel? x)