Salg

2 stk. AUG, MP5, MP7, Kikkert, m.m. - 2100 kr. samlet


Tags:
Fjeder SVD Lang Front MP5 Upper Kort Stik PDW Dean Stock MP7 Motor Lower Kikkert Batteri Rail Yderløb M120 Frontgrip Deans Air Tan Løb STI Standart Systema Flat Dark Earth Grip Krop Magasin Gearboks
Skrevet: 01-09-2023 17:43
Handler fra: 6200 Aabenraa

Da jeg ikke har tiden til at komme langs og spille, vælger jeg at sælge ud af noget af det jeg har liggende. Jeg skal efter beste evne forsøge at beskrive disse, inkl. evt. fejl / mangler.

2 stk. AUG. Jeg har ikke det store kendskab til dem, ud over at jeg begge kunne skyde sidst jeg legede med dem.Jeg har ikke brugt dem nok / haft mulighed for at teste "hvor godt" de skyder, hvor godt magasinerne føder, osv. Oprindelig nogle jeg købte for at begynde at lege med AUG, dog kom der tvilliger til verden, hvortil tiden til leg blev reduceret kraftigt :D

Den nederste AUG har et 3Dprintet frontgrip og jeg tror at den er ret standart intern. Den øverste har så vidt jeg ved et præløb, dog virker det til at være for 5-10 cm (så vidt jeg husker) kort ift. yderløbet og bør derfor udskiftes. Den øverste har en anden gearbox end standart. Den øverste har noget wobble upper / lower reciver imellem. Medfølger i alt 2 AUG mags + batteri. Der medfølger nogle andre fronte, dog mangler der den toprail som forbinder dem til upper reciever.

MP7 er en billig kina skyder af mærket Well, med alt hvad dette indbefatter. Fungerer fint så vidt jeg husker, dog med lav ROF og lav FPS.

MP5 fra JG startede ud som PDW, men er lavet om til en K. Den har virket, men efter at der kom en større fjeder i (svjh en Systema M120, kan dog huske forkert) virker det til at motoren har besvær med at få gearboksen til at køre, nærmest som om at den hænger fast. Vil umiddelbart tro at den fungerer fint med en motor med mere torgue. Der medfølger 2 mags, samt nogle stangbatterier. Disse fungere formentlig ikke mere / er ret ringe? PDW stock og original emballage medfølger ligeledes.

MP5 + begge AUG har DEANS stik.

Kikkert, som jeg ikke kender noget til. Ser umiddelbart ud til at være fin funktionel.

Ny CA AK krop, aldrig brugt.

Jeg foretrækker at det bliver afhentet, dog kan forsendelse også være en mulighed hvis ikke det bliver solgt lokalt.

Jeg ser helst at det hele sælges samlet. Jeg mener umiddelbart at en pris på 2100 kr. er fair for det hele samlet. Har jeg skudt totalt ved siden af (har ikke fulgt markedet i et stykke tid), så smid et fair bud.

Er der spørgsmål, så kom endelig med dem, så skal jeg forsøge at svare efter bedste evne. Jeg har ikke mulighed for at komme langs og skyde med dem, hvortil prisen også afspejler at der kan være noget som jeg har overset.


Billeder:


Skrevet: 01-11-2023 05:35

Hej.

 

Hvad skal de to aug koste for dig selv?


Skrevet: 22-11-2023 06:59

Hej,

hvad skal du have for din mp5?

mvh. Frederik 


Skrevet: 10-01-2024 19:43

Jeg vil egentlig helst sælge det hele samlet hvis muligt.