Obs: Vi er pt. ved at opdatere airsoft-salg.dk Der kan derfor opstå problemer med sitet. Kontakt os venligst hvis du oplever fejl. Eventuelle manglende billeder skal desværre uploades igen.

Salg

Highend m4 4500kr


Tags:
Nozzle AEG Sniper 8mm Guarder Fjeder M4 Løb M16 Motor M130 V2 Præcisionsløb Gul Prometheus Tan CNC Gearboks Stempel 13:1 Standart
Skrevet: 18-07-2024 18:02
Handler fra: Brønshøj/skovbanen

når så kom tiden hvor min elskede AEG bliver sat til salg pga andre ønsker, den har været sammen med mig i nogle år nu og er som min lille baby. LYDDÆMPER MEDFØLGER IKKE DET ER IKKE MIN DEN ER PÅ LÅN

leder du efter noget som siger brrrr brrrr skit skit, så er du kommet det rigtige sted, dette er ikke en rifel man ser tit komme til salg det er et *sleeper build*, der er blevet smidt MANGE penge i den plus 20k i alt, den startede som den lækkreste dsg som bollede hver en sniper på afstand selv om den kun skød 1j.

lidt om riflen startede ud som en DSG som kostede mig 10k har regning fra badboys, efter et års tid valgte jeg at lave den om til AEG det synes jeg selv var et godt valg der blev skiftet dele for 3,6k hvor efter jeg så også valgte at smide en ronin brushless i som er toppen på market pt. derefter har jeg bare spillet med den som den er og den skyder bare der ud af og smækker folk i gulvet med 0,32g som de fleste på badboys banen har mærket fra den hehe.

skyder ca de 1,55 0,32g

kan ses skyde og høres på min video ca fra 1:43 - 2:00

https://www.youtube.com/watch?v=voMzIdqcPlE

dele:

Ronin brushless motor

Prometheus Ultra High Speed Gear (13:1)

Prometheus M16 Nozzle

14 Tands Stempel

Maxx Stempel Hoved

Guarder Accurate Præcisionsløb 6,02mm (300mm)

Fjeder (M130) Guarder 

Retro Arms CNC gearbox (V2 - 8mm)

osv osv har liste på det hele med priser haha

 

så skal du have en skyder som bukker folk forover som en præst på kordrengende, så har du fundet den rette

4500kr

ses


Billeder: