Salg

custom paint job tilbydes


Tags:
STI Riffel Ptw AFG Rail Custom Ares Messenger Lyddæmper Case Magasin Metal
Skrevet: 22-04-2024 19:24
Handler fra: Næstved - kan sendes

hej rødder

da der nu har været en del interesse for mit paintjob på min ptw, prøver jeg at tilbyde at male for folk. det er absolut ikke noget jeg er interesseret i at tjene meget på. derfor er prisen helt nede FRA 250kr. prisen afhænger af mængden af udstyr samt dine ønsker. priserne aftales inden noget arbejde påbegyndes, selvfølgelig. 

jeg maler også gerne i andre farver, mere almindelig sløring osv. dine ønsker finder vi sammen ud af, og så får vi skabt noget lignende :)

Jeg vil godt lige gøre det tydeligt at det ikke er det samme som fx at sende sin riffel til cerakoat. "Jamen hvorfor skal jeg så vælge dig?" Udelukkende hvis du kan lide den stil jeg maler i, og ikke vil betale dyre penge for det. Jeg påstår ikke at være verdensmester, men hygger mig med det, hvilket også er grunden til jeg holder det billigt :)

Jeg har lagt lidt billeder op af min ptw. faktisk var planen at der skulle laves "metal ridser" (altså med maling) på de udsatte steder som dæmper, magasinbrønd, rail m.m, men af personlige årsager skete dette ikke. 

Har du flere sager du gerne vil have malet på 1 gang, eller kender evt nogle flere rødder der har noget som skal have et lag krigsmaling, så får i det endnu billigere så det hele kan klares i en omgang. 

kontakt mig helst over messenger. worst case sms 2224 4577 eller her :) 

 


Billeder: