Salg

[Låst] Design din helt egen top tunede custom Krytac M4!


Tags:
Gearboks Løb Messenger Tac Greb DMR Tan Tun Riffel Semi Kolbe STI Reddot Lyddæmper Scope Custom Motor Lang Gate Handguard M4 Krytac
Skrevet: 20-08-2024 03:10
Handler fra: Greve

- Låst -

Design din helt egen top tunede custom Krytac M4!

Hvad får du?
Du vælger selv alle stumper, jeg top tuner den i Krytacs bom stærke Nautilus 150m gearboks med fede interne stumper, ETU (Aster, T238, Krestel eller Gate Titan), bom stærk og/eller hurtig neo/brushless motor. Så kan du selv vælge om det skal være en hidsig og crisp semi/full auto AR eller en mega snappy, konsistent og hårdskydende DMR.

Jeg har masser af handguards, pistolgrips, kolber, dæmpere, greb, grej, reddots og scopes at vælge imellem, billedet er kun et udpluk.
 

Her er eksempler på hvordan den ka lyde: 

https://youtu.be/0a7Qy1bYn-E?si=wXu2vIx9vxppcaYR

https://youtu.be/EmEQg_PefjQ?si=pxZtc1kP5Gz_4BLn

 

Hvordan gør vi det?
Jeg kontakter dig via telefon og vi tager en indledende snak. Jeg sender billeder og video af alt jeg har, og du udvælger præcis de stumper din riffel skal bygges af. Jeg lægger disse op så du kan se hvordan det vil se ud og så kan du omjustere herfra. Når alle externe stumper er aftalt, tager vi en snak om det interne og du får en færdig pris på hele projektet. Er denne for høj, snakker vi videre om hvad der kan udskiftes for at komme ned i pris indtil du er tilfreds. Når vi har aftalt endelig pris, indbetales depositum på 500 kr, projektet låses til dig og jeg går igang med at bygge. Du betaler det resterende beløb ved afhentning/afsendelse.

 

Hvad koster den?
Afhængigt af hvilke stumper der vælges vil prisen ligge mellem 3.000-5.000 kr. 

 

Hvor lang tid tager det?
Der skal påregnes 2-3 uger for byg, læg hertil tid brugt på dialog samt fragt til eventuelle stumper der skal bestilles hjem

Jeg kan kontaktes her, på Messenger (Matti Panduro) eller opkald til 26121868 (ikke sms)

Se også mine 9 custombyggede rifler til salg samt annoncer om grej og auktion rodekasse...


Billeder: