Salg

Yderst custom lang DMR-build (1.6J, men DMR-ready) - 6000kr


Tags:
ASG Opgraderet Grip Hi-capa Bipod Kolbe Black STI SHS Rem V2 Hop Up Visionking Front Fjeder Riffel Mount Dean Sling DMR Python Mærker Greb Tan Lang Red Tunet Rail ICS Kuffert CQB Tac Præcisionsløb Tun Mini Stock Pistolgreb Sniper Scope Stik Cylinder Tube Krop Bipods Pistol Short Motor Sigte Løb 9mm Custom Torque Starter Silencer
Skrevet: 01-10-2019 18:23
Handler fra: Møn / Vordingborg / Holbæk

Nåh. Jeg må indse jeg er for glad for min sniper og min CQB riffel, til at min DMR bliver gjort færdig. Der er lagt alt det arbejde i den der skulle, ud over selve fjederskiftet.

 

Den startede som en ICS CXP HOG Tubular, som kan ses på pre-mod billedet.

Og så er der listen af ændringer - hvilket er stort set ALT ud over selve kroppen. Dens fulde længde er præcis 100cm.

Titan V2 Advanced rear-wired (Dean-stik)

Hop-up er opgraderet

509MM Black Python Tight Bore II P-løb

SHS High Torque 30K motor

Opgraderede gear, der er DMR-viable

Custom 16" rail, med tilhørende 13" RIS på både sider, og under selve railet

20CM Silencer, der starter inde i railet (32mm) - P-løbet slutter halvvejs ude i silenceren.

Hera Arms CQR kolbe + pistolgreb, samt Hera Arms CQR front grip (Kolben er slebet til, således at sling-mountet stadig sidder på ved bunden af stock tuben)

Vision King Short-dot + mount med RIS på top + sider Selve visionking scopet ER SOLGT, og er derfor ikke med i pakken længere - derfor et prisen reduceret. Mount + red dot medfølger stadig, så ethvert scope kan monteres på den ;)

Black Owl Gear Red-dot, monteret ovenpå Short-dot.

Et lille front-grip som jeg har brugt til hvis riflen skal hvile på forhindringer eller lignende, frem for bipods.

 

Alt i alt, en KOMPLET unik DMR (Der lige pt. skyder fuldstændigt fabelagtigt på 1.6J, og derved kan bruges OVERALT, med minimal sikkerhedsafstand)

Derudover er det med ICS's Quick-detach system, så du på enkelte minutter kan skifte fjeder, og såfremt du køber en cylinder nummer to, kan skifte cylinder + fjeder på ca 10-15 sekunder :P

Jeg skal også tilføje at det IKKE er ASG modellen - den er importeret direkte fra ICS ;) så der er heller ikke nogen fæle ASG mærker på den - kun ICS's egne.

Der er minimal slidtage på den, da jeg elsker at nusse for mine våben og passe på dem.

 

Herligheden har igennem dele og mekanikerløn kostet mig et sted omkring de 11-12 tusinde.

Min pris er 6000. Det er mere eller mindre nyprisen på ICS riflen + titan, uden alt det der ellers er oveni :P

Hvis du har nogen spørgsmål eller lignende, er du velkommen til at skrive til mig på FB. Det eneste der kunne friste som en byttehandel, er en lækker unik-udseende pistol, til min kuffert.


Billeder:Skrevet: 01-10-2019 18:38

Der er også mulighed for at tilkøbe en 137*39*15 cm lang Nuprol kuffert ( https://www.rodes.dk/nuprol-pro-hardcase-xl-black.html ) Prisen på det kan vi snakke om, hvis det ønskes.


Skrevet: 10-10-2019 11:38

Jeg har nu fået adskillige henvendelser vedrørende om jeg vil sælge kolben for sig selv - det vil jeg IKKE. Både fordi jeg så står uden kolbe og greb til riflen (de hænger sammen) - og fordi den er slebet til således at det originale Sling mount stadig kan være på stock tuben :)